Přehled jednotek

Rezidence Slávičie

Rezidence Slávičie je nově vzniklý unikátní projekt tvořený 4 domy zasazenými do svahu ve Slavičím údolí. Projekt nabízí komorní a privátní bydlení obklopené vzrostlými stromy v klidné a bezpečné lokalitě Starého Města, čímž je vhodným domovem pro ty, kteří touží po městském bydlení a zároveň po tichu a zeleni.

O projektu
Uzavřený rezidenční komplex tvoří 4 domy se soukromou příjezdovou cestou a videovrátným. Každý má stejné rozvržení – v podzemí garáž, 3 byty na 3 samostatných podlažích a nebytový prostor vždy v 1. nadzemním podlaží. Elegantní terasovité zasazení do jižně orientovaného svahu přináší možnost pozorovat neopakovatelné východy a západy slunce i výhledy na panorama města zpoza vysokých stromů.

Byty
Byty v projektu Slavičí disponují výměrami od 116 m2 do 143 m2. Na výběr jsou dispozice 2pokojových a 4pokojových bytů, naskýtá se i možnost propojit byty ve 2 nejvyšších podlažích a vytvořit tak mezonet s privátním vstupem výtahem. Umístění bytů na samostatných podlažích zajišťuje výhledy na všechny světové strany a zároveň maximální soukromí. Byty se prodávají ve stavu shell & core, což umožňuje jejich dokončení do výsledného stavu podle představ majitele. K dispozici jsou i nebytové prostory vhodné pro kancelář či apartmán.

Lokalita
Nadčasová rezidenční čtvrť je známá pro spoustu zeleně a estetickou architekturu včetně několika ambasád. Lesní charakter okolní krajiny i dostatečná vzdálenost od hlavních dopravních koridorů jsou zárukou klidného bydlení, kde se rychlý městský život zaručeně zpomalí. Co máte na blízku? Například Vinarium coworking, obchodní centrum Cubicon s restauracemi a fitness centrem, Montessori školku, botanickou zahradu či ZOO. Autem se lze dostat na nábřeží Dunaje do 10 minut. Kdo chce zmenšit svou uhlíkovou stopu, využije zastávku městské hromadné dopravy vzdálenou 5 minut chůze od rezidence. Slavičí údolí se vyznačuje tichem a klidem, zpěv slavíků zde tedy nebude rušit hlasitý provoz či jiné hluky velkoměsta.

Více informací o projektu Slávičie.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41086
  • Adresa
    Slávičie údolie, Bratislava I, Staré Mesto
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    A

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.