Obchodní prostory

Na základě exkluzivního pověřeni nabízíme unikátní obchodní prostor o celkové výměře 636 m2, nacházející se v úrovni ulice v projektu “Dva domy”, který právě vzniká přímo u stanice metra Křižíkova, na karlínské "high street". Projekt od renomovaného slovinského ateliéru Bevk Perovič Arhitekti bude kromě retailových ploch tvořit také více než 100 nadstandardních bytů. 

Obchodní prostor od developerské společnosti Karlín Group je nabízen ve stavu shell & core. Otevřený prostor v přízemí bude přístupný z ulice Křižíkova i z parku na jižní straně u kancelářských budov Corso Karlín a Corso II. Do ulice Křižíkova budou směřovat velkoformátové výkladce. Skladové prostory budou k dispozici v podzemních podlažích. K obchodnímu prostoru je možné přikoupit garážová stání.

Projekt je zasazen do živoucí čtvrti Karlín v blízkosti moderních rezidenčních i komerčních komplexů, kromě zmíněné budovy Corso Karlín je zde také Meteor Centre Office park nebo zcela nový komplex Praga Rezidence. Stanice metra a tramvajová zastávka jsou téměř u budovy, centrum je vzdáleno pouhých pár minut, stejně jako autobusový terminál na Florenci nebo železniční stanice Masarykovo i Hlavní nádraží.

Celková plocha 636 m2.

Nabídková cena nemovitosti je uvedena bez DPH a její prodej této dani podléhá.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38416
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Celková plocha
    636 m²
  • Parkování
    Parkovací stání za příplatek
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.