Obchodní prostory

Nebytový prostor s vysokými stropy a se vstupem přímo z ulice vhodný jako kancelář nebo showroom se nachází v přízemí historického domu v sousedství parku. Citlivě rekonstruovaný bytový dům stojí na nedávno revitalizovaném Žižkově náměstí v širším centru metropole. Předpokládaný termín dokončení léto 2023.

Nebytový prostor zahrnuje dvě samostatné velké místnosti (obě mají přímý vstup do exteriéru a daly by se variabilně dále rozdělit), toaletu, kuchyňku. Využívat lze rovněž společnou terasu ve vnitrobloku.

Ve standardu budou zahrnuty dokončená toaleta, na podlahách protiskluzová keramická dlažba, keramický obklad hygienických prostor, jednokřídlé bezfalcové dveře, vstupní bezpečnostní dveře vytvořené dle původních dobových dveří, osvětlení kanceláří a příprava na klimatizaci. Vytápění a ohřev vody zajistí plynová domovní kotelna. Cena zahrnuje některé vybavení. K této nemovitosti lze dokoupit sklep za 150 000 Kč.

Dům je součástí atraktivní lokality na pomezí Žižkova a Vinohrad. Přímo před domem byl nedávno vytvořen krásný park a dětské hřiště, na dosah ruky jsou obchody včetně supermarketu, pošta, lékárna, mateřská a základní škola, ZUŠ, restaurace i kavárny, blízko je do Mahlerových sadů, kde stojí jedna z pražských dominant, Žižkovská věž. 5 minut chůze je vzdálena tramvajová zastávka (č.9), v docházkové vzdálenosti je také stanice metra na náměstí Jiřího z Poděbrad.

Podlahová plocha 80 m2.

Vizualizace jsou pouze ilustrativní.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42893
  • Prodejní cena
    12 300 000 Kč / 486 840 €
  • Celková plocha
    80 m²
  • PENB
    C
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další obchodní prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.