Pozemek

1,5 hektaru pozemků s loukami, lesy i romantickým venkovským stavením k rekonstrukci se nachází v chráněné krajinné oblasti Český ráj. Unikátní místo s nádhernými výhledy leží v blízkosti několika zřícenin i zámku Malá Skála.  

Přibližně 1 000 m2 pozemku z celkové plochy tvoří v územním plánu plochu určenou k bydlení, maximální koeficient zastavěnosti činí 20 %, minimální koeficient zeleně 60 %. Na pozemku se nachází částečně podsklepená budova se zastavěnou plochou 167 m2 ve stavu ke kompletní rekonstrukci. Do domu je zaveden vodovod a elektřina, kanalizace je řešena jímkou s přepadem. Stávající dům je tak možné v rámci rekonstrukce rozšířit ještě o cca 30 m2, na stavební části pozemku je také namísto rekonstrukce možná i nová stavba s 1 podlažím a obytným podkrovím. 
Nachází se zde 2 pěkné studánky zajišťující kvalitní a dostatečný zdroj vody, sklep je klenutý s ručně opracovanými bloky pískovce

Velikost pozemků zaručuje dokonalé soukromí, přesto nejsou na samotě. Příjezd je od asfaltové komunikace po zpevněné cestě cca 120 m. Pozemky rozkládající se na jih, východ a západ jsou součástí samého srdce Českého ráje, nacházejí se blízko skalního města Maloskalská Drábovna nebo Jizerské vyhlídky. Okolí protínají turistické, naučné i cyklistické stezky, region je velmi oblíbený i mezi příznivci skalního lezení. V zimním období je místo dobrým výchozím bodem pro cesty do jizerských nebo krkonošských horských středisek. Jízda z Prahy zabere pouze asi 45 minut. 

Celková plocha 14 859 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101870
  • Prodejní cena
    7 800 000 Kč / 309 954 €
  • Cena za m²
    525 Kč / 20.90 €
  • Celková plocha
    14 859 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Liberecký kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.