Pozemek

Rozlehlý pozemek s pěknými výhledy, projektem rodinného domu a platným stavebním povolením na krásném místě v Pošumaví, v malebné a dokonale klidné vísce Mojkov. 

K pozemku je vydané platné stavební povolení na stavbu rodinného domu se stodolou/garáží, projekt vypracoval renomovaný architekt. V přízemí je naplánován otevřený obytný prostor, kuchyně, pracovna, ložnice se šatnou, koupelna, samostatná toaleta, technická místnost, předsíň. V podkroví mají vzniknout 2 pokoje, koupelna a komora. Na pozemku je již elektrická přípojka (sloupek) a hotový zkolaudovaný vrt/studna. V rámci stavebního povolení je schválený tříkomorový septik s pískovým filtrem.

Mírně svažitý pozemek má jihovýchodní orientaci se širokým výhledem do krajiny. Tento výhled nebude v budoucnu ničím narušen, pod pozemkem je dle územního plánu pouze louka. K ploše vede příjezdová cesta a je vybudované parkoviště (obratiště) podle projektu.

Obec leží obklopena lesy a loukami v nadmořské výšce cca 810 m n. m. V obci končí silnice, takže je zde minimální provoz a absolutní klid. Zdejší dominantou je kaple z 18. století, místem vede turistická i cyklistická stezka. V zimě je výhodou blízkost oblíbených šumavských skiareálů, například na Zadově nebo v Kubově Huti. Potřebná občanská vybavenost funguje v nedalekém Vimperku nebo Prachaticích, spojení zajišťuje autobus, zastávka se nachází kousek od pozemku. Dopravu autem ze vzdálenějších míst usnadňuje nedaleký nájezd na dálnici D3 nebo prodlužující se D4. 

Celková výměra 3 423 m2.


Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102258
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    3 423 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.