Pozemek

Rovinatý stavební pozemek o výměře 820 m2 je situován v sousedství prvorepublikových vil v Řeži, klidné části malebné obce Husinec, nedaleko Prahy. Obec s dobrým dopravním spojením do Prahy (vlakem cca 23 minut na Masarykovo nádraží) je umístěna v blízkosti Vltavy, avšak mimo povodňovou zónu. Okolí je obklopeno krásnou přírodou parku Dolní Povltaví a nabízí úchvatné výhledy do zeleně. 

Parcelu zkrášlují vzrostlé stromy a živý plot. Na pozemek je přivedena kanalizační přípojka, ostatní inženýrské sítě (elektřina, voda a plyn) jsou na komunikaci. Pozemek je dle územního plánu určen pro bydlení v rodinných domech, jeho maximální zastavitelnost činí 25%. Příjezd k pozemku je možný prostřednictvím dvou veřejných komunikací.

V bezprostředním okolí se nachází veškeré občanské vybavení: poštu, mateřskou školu, základní školu, knihovnu, fotbalové hřiště, restaurace, kavárny, obchod s potravinami, několik dětských hřišť a park. K dispozici je také cyklostezka, která vede podél Vltavy, a v letním období funguje sezónní přívoz přes řeku. V obci lze navštívit letní kino, pořádají se zde sousedská setkání, občasné farmářské trhy a pravidelné akce pro děti. Nájezd na dálnici D8 je vzdálen cca 6 kilometrů. Do centra Prahy se lze dopravit přibližně za 25 minut. Vynikající dopravní spojení s pražským centrem nabízí i příměstský vlak (zastávky Praha Masarykovo nádraží, Praha Podbaba) a autobusová zastávka, která je vzdálena přibližně 4 minuty chůze (s dojezdem na metro Kobylisy za 27 minut).

Celková plocha 820 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102262
  • Prodejní cena
    9 000 000 Kč / 357 924 €
  • Cena za m²
    10 976 Kč / 436.50 €
  • Celková plocha
    820 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.