Pozemek

Rozlehlý zasíťovaný stavební pozemek s nádherným otevřeným výhledem do okolní přírody se nachází přímo u lesa v obci Halouny ležící v pěkné krajině mezi Brdy a CHKO Český Kras, v pohodlné dojezdové vzdálenosti od Prahy. 

V ulici bude realizovaná nová asfaltová příjezdová komunikace, připojení na elektřinu i obecní vodovod bude na hranici pozemku. Kanalizace je v obci řešena DČOV nebo jímkou. Zastavitelnost pozemku činí 30 %. 

Skvělé místo v bezprostředním sousedství rozlehlého přírodního parku Hřebeny poskytuje úžasný klid, zároveň leží v krátké dojezdové vzdálenosti od občanské vybavenosti v Řevnicích, Dobřichovicích nebo Mníšku pod Brdy. V sousední obci Svinaře funguje mateřská škola, restaurace nebo prodejna potravin. Dopravní spojení zajišťuje autobusová linka ze zastávky kousek od pozemku, z Řevnic jezdí vlaky na smíchovské či Hlavní nádraží, autem je možné se rychle napojit na dálnici D4. 

Pozemek 1 876 m2, podíl na příjezdové cestě cca 220 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102397
  • Prodejní cena
    13 500 000 Kč / 536 886 €
  • Cena za m²
    6 441 Kč / 256.10 €
  • Celková plocha
    2 096 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.