Pozemek

Zasíťovaný stavební pozemek o výměře 1 772 m2 se stavebním povolením na výstavbu rodinného domu se rozkládá v bezpečném a klidném uzavřeném rezidenčním areálu na předměstí Prahy, v části Osnice města Jesenice přímo na okraji nádherného Průhonického parku zapsaného do seznamu světového dědictví UNESCO. 

Rovinatý zatravněný a upravený pozemek je ideální ke stavbě rodinného domu. Na pozemek jsou zavedeny veškeré sítě a vede k němu zpevněná komunikace. Vydané stavební povolení; pro více informací kontaktujte naši kancelář. Rozsah zastavěných ploch je maximálně 15 % výměry pozemku.

Místo s velmi nízkou hustotou zastavěnosti, a tudíž velkým podílem zeleně, poskytuje těsný kontakt s přírodou i dosah veškerých služeb. V blízkosti funguje mateřská škola, pouze cca 5 minut jízdy je vzdálena prestižní Sunny Canadian International School. Blízko je také několik dětských hřišť, golfové odpaliště, tenisové kurty, beachvolejbalové hřiště i jezdecké kluby. Další občanská vybavenost je dostupná v nedalekých Průhonicích nebo Kunraticích, výborná dostupnost je zajištěna nedalekým napojením na Pražský okruh i dálnici D1, cesta autem na okraj Prahy trvá necelých 10 minut, hromadnou dopravu poskytuje příměstský autobus s konečnou u stanice metra Opatov.

Celková plocha 1 772 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103051
  • Prodejní cena
    19 900 000 Kč / 790 781 €
  • Cena za m²
    11 230 Kč / 446.30 €
  • Celková plocha
    1 772 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.