Pozemek

Velký rovinatý stavební pozemek obdélníkového tvaru se rozkládá na klidném místě obklopeném vinicemi a poli v okrajové části vinařské obce Strachotín ležící na břehu Nových Mlýnů asi 15 km od Mikulova a 40 km od Brna. Poloha pozemku zaručuje maximální soukromí a otevřený výhled do krajiny. 

Rohový pozemek o délce téměř 100m, šířce 24m a celkové výměře 2 318 m2 má maximální zastavitelnou plochu cca 20 %, dle územní studie lze na pozemku postavit dům s přízemím a obytným podkrovím. Inženýrské sítě (elektřina, voda, plyn, kanalizace) se nacházejí cca 20–25 m od hrany pozemku. Plocha leží nad úrovní vodní hladiny. V nové rezidenční oblasti se právě staví nová komunikace a osvětlení, k nabízené ploše pak povede nezpevněná obecní komunikace. Na severozápadně sousedícím pozemku bude stát rodinný dům, severovýchodně sousedící pozemek je dle územního plánu veden jako "zahrada a vinice ponechané v zemědělském užívání".

V obci funguje mateřská škola, prodejna potravin, restaurace nebo pošta. Základní škola a další občanská vybavenost se nachází v Dolních Věstonicích vzdálených necelé 3 km. Strachotínem prochází Moravská vinná stezka a několik dalších turistických i cyklistických tras, na protější straně Mušovských jezer začíná nádherná chráněná krajinná oblast Pálava, blízko je také vyhlášený Lednicko-valtický areál, kde si na své přijdou milovníci přírody, architektury i historie. V sousedních Šakvicích je železniční stanice hlavního tahu na Brno/Břeclav, cca 10 km je vzdálen nájezd na dálnici směr Brno, Vídeň či Bratislava.  

Celková plocha 2 318 m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103376
  • Prodejní cena
    7 300 000 Kč / 289 970 €
  • Cena za m²
    3 149 Kč / 125.10 €
  • Celková plocha
    2 318 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Jihomoravský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.