Pozemek

Jedinečná nabídka pozemku s platným stavebním povolením a projektem moderní vily v dynamicky se rozvíjející brněnské čtvrti Sadová rozkládající se v klidné okrajové části města, za nímž už začínají hluboké lesy a unikátní krajina CHKO Moravský kras.

Pozemek je jihovýchodně orientovaný a mírně svažitý, veškeré inženýrské sítě jsou připraveny, bezproblémový vjezd na pozemek zaručuje pozice u místní asfaltové komunikace. 

Projekt s platným stavebním povolením, který je součástí nabídky, navrhuje moderní vilu o 3 podlažích, zastavěné ploše cca 160 m2 a velkoryse pojaté užitné ploše cca 440 m2. Suterén má obsahovat velký otevřený prostor (například pro hernu), prádelnu, toaletu, úložné prostory a technické zázemí. V přízemí je navržen obývací pokoj propojený s jídelnou, kuchyní a krytou terasou, ložnice pro hosty s en-suite koupelnou, toaleta, šatna, zádveří a schodišťová hala. Nejvyšší podlaží je koncipováno jako privátní zóna se 3 ložnicemi, 2 koupelnami, 2 šatnami a galerií. Navržena je také dvojgaráž a parkovací přístřešek.  

Ve čtvrti fungují 2 kavárny, občanská vybavenost je v krátké dojezdové vzdálenosti autem či autobusem. Největší výhodou bydlení v této části představuje okolní příroda, během chvíle je možné být na některé z lesních turistických nebo cyklistických tras

Celková plocha 773 m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104364
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Celková plocha
    773 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Jihomoravský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.