Pozemek

Nádherný pozemek s projektem pro stavbu nové rezidence leží na západním pobřeží ostrova Milos, v nádherném přímořském letovisku, které je vyhledávané díky své poklidné ospalé atmosféře, vynikajícím mořským plodům, tyrkysovým zátokám a fascinující historii.

Místo má úžasné výhledy na zapadající slunce a přístup k jedné z nejkrásnějších pláží v Egejském moři. K pozemku (29.145 m2), který je výborně situován a chráněn tak proti větru, byly schváleny plány pro výstavbu nové rezidence. Moderní a ekologický komplex byl navržen v harmonii s okolním terénem.

Hlavní dům počítá s rozlohou 522 m² a zahrnuje hlavní apartmá s krásnou koupelnou a šatnou, dvě další ložnice s vlastními koupelnami, obývací pokoj s krbem, útulné posezení a místa pro zábavu a gourmet kuchyni, která se bude otevírat do venkovního jídelního prostoru. Součástí vily budou také pokoje pro personál a samostatné studio. Součástí plánu je i výstavba přelivového bazénu na zahradě. Na pozemku se nachází starý kamenný dům, který může být zrekonstruován a sloužit jako dodatečné místo k ubytování.

Díky bioklimatické architektuře, která zahrnuje tradiční silné zdi z kamene, diskrétně umístěné solární panely, cisterny na sběr dešťové vody pro zahradní zavlažování a soukromý elektrický generátor, bude dům naprosto energeticky efektivní a nezávislý.

Hlavní vila: 522 m2; Pozemek: 29 145 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29081
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Celková plocha
    29 145 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.