Pozemek

Největší jednotný celek pozemků v historii nabídek Beverly Hills 90210 s výhledem na panorama Los Angeles a oceán se nachází nad kaňonem Coldwater.

Pozemky této velikosti, které mají navíc silný potenciál pro rozvoj v Beverly Hills, jsou opravdovou vzácností. 9560 Cedarbrook Drive má zhruba 100 akrů půdy a prodává se spolu se schváleným plánem pro výstavbu bydlení o celkové ploše 7 000 m2 situovaného v přední části pozemku.

Nemovitost nabízí fantastickou příležitost pro zájemce, kteří mají vizi buďto exkluzivního samostatného komplexu s neuvěřitelným výhledem, stejně tak pro developerské záměry a rozdělení půdy na více pozemků.

Pozemek: 392 545 m2.

Nemovitost je prodávána realitní kanceláří Hilton & Hyland. Agentem je Branden Williams.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29728
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Celková plocha
    392 545 m²
  • Typ pozemku
    Ostatní
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.