Pozemek

Pozemek o výměře 1 323 m2 leží na vyvýšeném místě poskytující krásné výhledy do okolní zeleně. Plocha sousedí s původní vilovou zástavbou v okrajové pražské čtvrti Lipence, která se rozkládá na vrchu mezi údolími řek Berounky a Vltavy. Součástí prodeje pozemku je též studie na prostorný rodinný dům.

Pozemek je mírně svažitý a zatravněný, v současné době probíhá příprava na přívod inženýrských sítí. Architektonická studie navrhuje umístění domu tvořeného z několika vzájemně propojených kvádrů s velkými prosklenými stěnami a vegetativní střechou.

V místě je mateřská i základní škola, dětské hřiště a sportoviště, kavárna, restaurace, obchody nebo pošta. Spojení s Prahou zajišťují autobusy, které jezdí 20 minut ke stanici metra linky B Smíchovské nádraží. Cesty autem usnadňuje nedaleký nájezd na rychlostní silnici R4. Blízko je také do malebného městečka Černošice, kde fungují školky a školy včetně mezinárodních, jsou zde restaurace, kavárny, obchody a rychlé vlakové spojení na Hlavní nádraží. Okolí Lipenců nabízí mnoho možností výletů pěšky i na kole – blízko je do přírodního parku Hřebeny i do Českého krasu. Cyklostezka vede pár metrů od pozemku.

Celková výměra 1 323 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30783
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    1 323 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.