Pozemek

Unikátní stavební pozemek o velikosti 850 m2 na bratislavském hradním kopci nabízí možnost vysněného bydlení v rodinném domě, vynikající adresu pro byznys nebo zajímavou investiční příležitost. K pozemku existuje investiční záměr pro dům se 3 bytovými jednotkami schválený stavebním úřadem. Lokalita nabízí rychlou dostupnost z jakékoliv části města. Poloha oblíbeného rezidenčního projektu na hradním kopci je zárukou spokojeného bydlení v blízkosti historického centra metropole i Horského parku.

Díky tomu, že se na pozemku v minulosti nacházel rodinný dům, který byl legálně zbourán, jsou zde samozřejmostí veškeré inženýrské sítě a asfaltová příjezdová cesta. K dispozici je též zdokumentovaný výhled z poschodí na Bratislavský hrad a Slavín. Funkční využití území umožňuje výstavbu nízkopodlažní obytné stavby – rodinného nebo bytového domu s maximálně 3 nadzemními podlažími. Koeficient zastavitelnosti je 0,3.

Investiční záměr odsouhlasený stavebním úřadem pro trojdům:
1. dům užitná plocha 341 m2
2. dům užitná plocha 272 m2
3. dům užitná plocha 199 m2.

Celková výměra dle investičního záměru 812 m2 včetně 131 m2 teras.

K pozemku je vypracovaný výškopis, koordinační situační výkres i geologický průzkum.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40888
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    850 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.