Pozemek

Rovinatý stavební pozemek o výměře 1 017 m2 se nachází v nové rezidenční zástavbě Na Březině v obci Sibřina na východním okraji Prahy, v sousedství Kolodějského gotického zámečku s historickým jádrem a oborou.

Plocha je určena pro čistě obytnou zástavbu a její zastavitelnost je 30%. Přípojky elektřiny, vody a kanalizace se nachází na pozemku, plocha je bez náletových dřevin či staveb k demolici, a je tak připravena k okamžitému zahájení výstavby. Příjezd k pozemku je z jeho západní strany po nové osvětlené asfaltové komunikaci s chodníkem.

Obec Sibřina leží u kolodějské zámecké obory a přírodního parku Rokytka. Mateřská a základní škola jsou v docházkové vzdálenosti nebo 2 minuty jízdy autem, blízko je sportovně oddychový areál Na Vinici, téměř kolem pozemku vede cyklostezka. Autobusy zajišťují spojení ke stanicím metra linky A Skalka a linky B Černý Most nebo k železničním zastávkám Běchovice či Klánovice-sever, při cestách autem se lze snadno napojit na Štěrboholskou spojku. Doba jízdy se ještě zkrátí po dokončení Pražského okruhu.

Celková plocha 1 017 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41179
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    1 017 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.