Pozemek

Pozemek s platným stavebním povolením na výstavbu dvojdomu nebo rodinného domu leží na poklidném místě v obci Úholičky rozkládající se v pěkné krajině u severozápadního okraje Prahy.

Až k pozemku jsou přivedeny inženýrské sítě (elektřina a voda). Příjezd k pozemku je po zpevněné komunikaci ze zámkové dlažby.

Návrh stavby počítá s dvojdomem (rodinným domem o 2 bytových jednotkách) se zrcadlově otočenými půdorysy. V přízemí bude mít dle plánů každá jednotka obývací pokoj s kuchyní, pracovnu/pokoj pro hosty, koupelnu, spíž, schodišťovou chodbu a zádveří. Z obou pokojů půjde vstoupit na zahradní terasu. V patře jsou plánovány vždy 4 ložnice (2 se vstupy na terasu), koupelna, chodba a komora. Všechny navržené terasy jsou orientovány na východ. Parkování je plánováno v garáží pro 2 auta. Na pozemku může namísto dvojdomu vzniknout i samostatný rodinný dům.

Velmi klidné místo ve slepé uličce, jen pár kroků od návsi, kde funguje restaurace, obecní úřad a knihovna. Je zde také dětské hřiště a autobusová zastávka, odkud jezdí příměstské spoje ke stanici metra Dejvická. V sousední obci Velké Přílepy je mateřská a základní škola, prodejna potravin, kino nebo kavárna. Další občanská vybavenost se nachází v krátké dojezdové vzdálenosti, například 15 minut autem je vzdálena prestižní International School of Prague. Rychlá je také cesta na letiště. Po dokončení Pražského okruhu se ještě zvýší dostupnost lokality, zároveň však bude okruh dostatečně daleko, aby nenarušil okolní krásnou přírodu.

Celková plocha 1 719 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41553
  • Prodejní cena
    14 990 000 Kč / 594 016 €
  • Cena za m²
    8 720 Kč / 345.60 €
  • Celková plocha
    1 719 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.