Rodinný dům, 4+1

Architektonicky výrazná nadčasová vila promyšlená do posledního detailu se nachází na rohovém pozemku s převážně jihozápadní orientací. Nabízí se kompletně zařízená s pěkně upravenou zahradou. Dům stojí v liberecké vilové čtvrti s působivými výhledy na jizerské vrchy včetně Ještědu. 

Přízemí tvoří kuchyně, celoprosklená jídelna se vstupem na slunnou terasu, dále technická místnost, zádveří a WC. V 1. patře je umístěn obývací pokoj, ložnice, koupelna a samostatná toaleta. Ve 2. patře jsou 2 pokoje, pracovna na galerii, terasa a komora. Ze zahrady je přístupný sklad (na lyže, kola, zahradní nábytek apod.).  

Vila byla dokončena v r. 2015. Okna jsou hliníková, podlahy v obytných místnostech dřevěné třívrstvé, výrazným prvkem interiéru je litý pohledový beton na zdech. Kupní cena zahrnuje veškeré interiérové vybavení: např. pohovku Rolf Benz Agio, veškerý vestavný nábytek, zakázkově vyrobenou kuchyňskou linku se spotřebiči Bosch, indukční varnou deskou Neff a digestoří Faber, slovenský designový stůl a lavici Karpiš nebo svítidla ATEH Lighting. Vodovodní baterie a sanita jsou od kvalitních značek GESSI, Alape, Kaldewei, Laufen a SanSwiss. Dům střeží bezpečnostní systém Jablotron s pohybovými čidly a dálkově ovladatelným alarmem. Zdrojem tepla pro podlahové vytápění je plynový kondenzační kotel ACV Prestige, teplou vodu do zásobníku ohřívá sluneční kolektor. Parkování pro 2 vozy řeší přístřešek u domu. Dominantou profesionálně založené zahrady lemované živým plotem je pěkně tvarovaná magnolie.  

Poloha domu umožňuje krátkou dojezdovou vzdálenost ke všemu potřebnému. Mateřská a základní škola jsou vzdálené cca 3 minuty autem, v blízkosti fungují také supermarkety a další služby. Krásná okolní příroda vybízí ke sportovním aktivitám v každém ročním období, blízko je do oblíbených horských středisek. Dopravní spojení zajišťují vlaky a autobusy, autem se dá snadno napojit na rychlostní silnici č. 14. 

Užitná plocha 183,57 m2, z toho interiér 153,6 m2 a terasy 29,97 m2, zastavěná plocha 74 m2, zahrada 413 m2, pozemek 487 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100695
  • Prodejní cena
    19 500 000 Kč / 774 886 €
  • Podlahová plocha
    154 m²
  • Terasa
    30 m²
  • Užitná plocha
    184 m²
  • Zastavěná plocha
    74 m²
  • Zahrada
    413 m²
  • Pozemek
    487 m²
  • Parkování
    Parkování na pozemku před domem
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Liberecký kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.