Rodinný dům, 7+kk

Unikátní nadstandardní vila s vlastní saunou, krytým bazénem, fitness zónou a tenisovými kurty stojí obklopena velkolepou zahradou v oblasti Stupavy. Velikost pozemku spolu s polohou domu zaručují dokonalé soukromí, vysoký komfort bydlení a nezaměnitelné pohledy do zeleně. Jedinečná přírodní lokalita u Malých Karpat je zdrojem aktivního i pasivního odpočinku, rodinných zážitků i poznávání historie. 

Vila je dispozičně rozdělena na 3 úrovně: přízemí, 1. patro a suterén. Vstupní úroveň (přízemí) se otevírá předsíní se vstupní halou, která po pravé straně vede do prostorné společenské zóny skládající se z otevřené obývací části s krbem, prvotřídně zařízené kudhyně, jídelny a harmonické prosklené zimní zahrady. Levá strana přízemí patří vkusné pracovně s výhledem, ložnici pro hosty s en-suite koupelnou a samostatné toaletě. Naproti hlavnímu vchodu je přístup na pozemek a ke schodišti vedoucímu do sklepa a do patra. 
1. patro domu je věnované primárně odpočinkové části, v současnosti ho tvoří 4 ložnice (jedna využívaná jako prostorná walk-in šatna). K hlavní ložnici patří moderní en-suite koupelna (s vanou a sprchovým koutem, WC s bidetem), šatna a krytá terasa s romantickými výhledy na Rakousko. Z hlavní ložnice je možné po schodech vystoupat na střechu domu, která se dá v létě využívat jako stylová střešní terasa. V suterénu je vybudované technické zázemí a prádelna, ale nabízí i relaxační místnost využitelnou jako oddechové/kreativní studio či formou dětského koutku pro menší děti. Suterén zároveň poskytuje množství úložného a skladovacího prostoru. 

Propojení jednotlivých funkčních zón interiéru umožňuje plynulý přechod mezi různými činnostmi a přináší pocit lehkosti i pohodlí. Dominantní prvky dřeva jednotlivé místnosti přirozeně zateplují a spolu s moderním vybavením prezentují koktejl nadstandardního domova. Vila je kromě precizního interiérového osvětlení zásobována dostatkem denního světla díky velkorysému prosklení s elektrickými exteriérovými žaluziemi. Vysoký uživatelský komfort doplňuje špičkově vybavená kuchyně se spotřebiči Siemens, inteligentní systém domácnosti Niko Home Control a praktický centrální vysavač. Architektonicky vydařená budova má odvětrávanou fasádu z kamene a materiálu ThermoWood, bezúdržbové oplechování značky Rheinzink a všechny terasy jsou navržené s použitím exotické dřeviny Bangkirai

Na rovinatém pozemku s rozlohou 3 200 m2 se nachází i samostatný objekt s krytým bazénem s protiproudem, saunou a vířivkou spolu se zahradní kuchyní i al fresco posezením. Sportovně založené zájemce nadchnou profesionální tenisový kurt či zapuštěná trampolína pro nejmenší. Zahrada je odborně udržovaná, poseta anglickým trávníkem a zdobena okrasnými vysokými jehličnany i listnatými stromy. Zadní část zahrady v současnosti plní užitkovou funkci na pěstování bio úrody v rámci ovocných sadů i vyvýšených záhonů. 

Rodinný dům disponuje dvojpodlažním garážovým stáním pro 2 auta a parkovacím prostorem na pozemku pro 8 aut

Vila je umístěna na severním okraji Stupavy, v blízkosti přírody jižní části Záhorské nížiny a Malých Karpat. Oblast je známá díky širokým možnostem pěší i cyklo turistiky a také pro historické bohatství Pajštúnského hradu či poutního místa Svaté údolí Marianka. Mezi výhody bydlení patří jednoznačně kvalita surovin od lokálních pěstitelů i chovatelů, populární je rybářství Stupava, biofarma Priroda či borůvková farma Berry Farm. Stupava patří mezi oblíbené lokality s kompletní občanskou vybaveností i pohodlnou dostupností Bratislavy vzdálené necelých 20 km. 

Interiér 540 m2, terasy 98 m2, zastavěná plocha 500 m2, pozemek 3 200 m2.

Vybavení

  • Bazén

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100998
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha
    638 m²
  • Garáž
    Ano
  • Pozemek
    3 200 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.