Rodinný dům

Jedinečná nabídka bývalé hájovny z poloviny 19. století, kde díky naprosto precizní rekonstrukci vzniklo nadstandardní bydlení v komfortu současné doby, které nijak nenarušuje původní historický ráz budovy. Pozemek o velikosti cca 1 ha má výbornou polohu na samotě, jen 270 m od pláže lipenské přehrady. 

Dům je rozdělený na 5 samostatných bytů, garáž, společné prostory (kulečník, kuchyň, technickou místnost, atd).

Kompletní rekonstrukce probíhala v letech 2020–23. Dům je dokonale izolován a zateplen, díky čemuž splňuje parametry energeticky velmi úsporné budovy, třída B. Špaletová okna a eurookna, parapety, parkety, kazety a vchodové dveře jsou dubové, veškerá skla v přízemí jsou bezpečnostní. Součástí vybavení je HD kamerový systém, kouřové detektory, alarm systém, čedičové dlažby, dubové kuchyně zařízené spotřebiči AEG a SMEG, keramické vypínače a zásuvky, designová svítidla, zrestaurovaná velká americká kamna a velká kamna Defiant. Vybavení v domě je nové, nepoužívané a je částečně zahrnuto v ceně (pro více informací kontaktujte naši kancelář). Vytápění domu je řešeno tepelným čerpadlem (5 vrtů po 120 m), v celém domě včetně garáže je podlahové topení. Dům má 2 zdroje vody (pitná z vrtu a venkovní užitková z pramene nad domem). Terasy jsou z dubových trámů, kamenné desky jsou ze staré rakouské žuly. K domu přísluší prostorné parkoviště (cca 450 m2) zpevněné žlutou žulou. Na pozemku sa rozkládá rybník o velikosti cca 400 m2 napájený vydatnými spodními prameny. Pozemek je kompletně oplocen dřevěným plotem z modřínu, částečně s podezdívkou. Příjezdová cesta je asfaltová. Možnost zajištění finálních úprav dle přání budoucího majitele.

Místo je neuvěřitelně tiché a klidné, u domu vede pouze silnice se zákazem vjezdu (silnice je ve vlastnictví Lesů České republiky). V okolí nelze nic stavět, rozkládá se zde chráněné území a ptačí rezervace. Nádherné místo je součástí Frýdavy, která leží naproti Frymburku dostupném i přívozem. V zimě je možné využívat okolní běžkařské trasy, nedaleké skiareály nebo Lipenskou ledovou magistrálu.

Užitná plocha 620 m2, zastavěná plocha 383 m2, pozemek 9 871 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102415
  • Prodejní cena
    49 750 000 Kč / 1 976 952 €
  • Poplatky za služby
    11 500 Kč
  • Podlahová plocha
    620 m²
  • Garáž
    Ano
  • Pozemek
    9 871 m²
  • Parkování
    Garáž, přístřešek na auta a prostorné parkoviště (cca 450 m2)
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Jihočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.