Rodinný dům, 5+1

Neotřelý rodinný dům působivě kombinující původní stavbu z počátku 20. století s novodobou přístavbou kopírující terén velké zahrady stojí v malé obci uprostřed přírody v CHKO České Středohoří, nedaleko hory Milešovka. 

Plocha domu nabízí dispozici 5+1. V prvním podlaží se nachází vstupní chodba, prostorná jídelna se samostatnou kuchyní a přístupem na dvě terasy, koupelna a samostatná toaleta, dále plynule navazuje nová přístavba, která prostor rozšířila o obývací pokoj, ložnici se šatnou a koupelnou, technickou místnost. V podkroví původní budovy jsou 2 ložnice a malý pracovní kout. Dům je podsklepen se saunou a odpočívárnou, pod terasou je umístěn sklad zahradního náčiní. K pohodlí dále přispívá dostatek místa k parkování v samostatné dvojgaráži a na dalších stáních pod přístřeškem

Původní dům z roku 1910 prošel v roce 2014 kompletní rekonstrukcí s novou přístavbou navrženou renomovaným architektonickým studiem a je ve výborném technickém stavu. Obývací pokoj zdobí krb na dřevo a obklad z lisovaného bambusu, kuchyně v tmavém matném provedení je vybavena spotřebiči Bosch. Celým interiérem se prolíná kontrast světlé a tmavé barvy, například na podlaze, která je v původní budově bílá, v přístavbě černá. Vytápění řeší 2 plynové kotle, v přízemí je podlahové vytápění. Přístavbu pokrývají trvanlivé a odolné fasádní obkladové desky Cembrit Zenit v barvě Erebus, podél se vine dřevěný terasovitý chodník spojující v exteriéru obě budovy. Ovládat topení, brány a garáž lze vzdáleně přes aplikaci. Dům je zabezpečen kamerovým systémem a alarmem a je k dispozici i trezor. Nabídka zahrnuje též projekt na fotovoltaiku (10 kW). 

Obec leží v obklopení lesy a zemědělskou krajinou, nejvyšší vrch Českého Středohoří Milešovka je vzdálen cca 5 km. Okolí nabízí široké možnosti výletů, pěknou krajinou vedou turistické i cyklistické trasy. Kompletní občanská vybavenost se nachází v okresním městě Teplice vzdáleném 15 minut jízdy autem, s tímto lázeňským městem má Bořislav přímé autobusové i vlakové spojení. Krátké napojení na rychlostní silnici D8, dojezdový čas do Prahy cca 40 minut.

Užitná plocha 252,08 m2, z toho terasa 18,5 m2 a garáž 48 m2, zastavěná plocha 553 m2, zahrada 2 009 m2, pozemek 2 562 m2. 

K nemovitosti je možné přikoupit přilehlý pozemek o velikosti 1 278 m2, a rozšířit tak plochu pozemku na celkových 3 840 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102875
  • Prodejní cena
    15 900 000 Kč / 633 719 €
  • Podlahová plocha
    186 m²
  • Terasa
    19 m²
  • Garáž
    Ano
  • Užitná plocha
    252 m²
  • Zastavěná plocha
    553 m²
  • Zahrada
    2 009 m²
  • Pozemek
    2 562 m²
  • Parkování
    Dvojgaráž a parkování na pozemku pod přístřeškem
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Ústecký kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.