Rodinný dům

Objevte tuto honosnou vilu ze 16. století nacházející se poblíž středověkého města v provincii Lucca v Toskánsku. Nemovitost se může pyšnit krásným parkem, kaplí a bazénem. Skládá se z několika budov včetně hostince, staré stáje a stodoly, celkem přes 1 800 m2 obytné plochy. Zatímco vila vyžaduje nějaké rekonstrukční práce, hostinec je ve výborném stavu a pravidelně se pronajímá turistům. K majetku patří také 5,8 hektaru půdy s parkem, malou vinicí a 100 olivovníky.

Panská vila, téměř 400 let stará, nabízí 9 ložnic a 4 koupelny. I když vyžaduje menší údržbu, stále si uchovává svůj půvab a vynikající stavební stav. Vedle vily se nachází stará stodola, která nabízí další potenciální prostory pro personál nebo hosty. K dispozici je také plně zrekonstruovaný hostinec se 6 ložnicemi a 5 koupelnami.

V zahradě naleznete bazén o rozměrech 12 × 6 m obklopený terakotovým obkladem, vybavený lehátky a altány – ideální místo pro snídaně a aperitivy u bazénu. Součástí nemovitosti je také kaple zdobená freskami, skladovací prostory, oranžerie a vinice. Krásně upravený anglický park s velkými otevřenými plochami bez cest a zdí je dalším lákadlem, poskytujícím dostatek prostoru pro venkovní aktivity. Jednou z významných výhod této nemovitosti je dobře udržovaná zahrada spolu s vinným sklepem, úložným prostorem pro nářadí, půvabnou kaplí a dostatečným prostorem pro venkovní vyžití. 

Nemovitost má výhodnou polohu, méně než 1 kilometr od nejbližších služeb a jen pár minut jízdy od historického centra města Lucca v Toskánsku. Strategická poloha umožňuje snadný přístup do Florencie a dalších částí Itálie prostřednictvím rozsáhlé železniční a silniční sítě. V blízkosti jsou k dispozici základní služby, oblast nabízí širokou škálu kulturních a rekreačních aktivit a je snadno dostupná z letišť v Pise, Florencii, Bologni a dalších měst. Díky své blízkosti k historickému městu Lucca a krásné toskánské krajině nabízí tato nemovitost ideální spojení klidu a pohodlí.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103095
  • Prodejní cena
    100 000 000 Kč / 3 972 195 €
  • Pozemek
    58 000 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Toskánsko

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.