Rodinný dům, 5+kk

Novostavba energeticky úsporného domu vhodného i k celoročnímu bydlení je součástí projektu vznikajícího v oblíbeném středisku Horní Planá na okraji CHKO Šumava. Z oken i terasy se otevírají pohlednicové výhledy na vrch Plechý a vodní hladinu lipenské přehrady, s nabídkou se navíc pojí možnost využití blízké loděnice

Přízemí se skládá z obývacího pokoje s přípravou na kuchyni, dále 1 ložnice, koupelny, technické místnosti a vstupní chodby. Z obývacího pokoje vede vstup na zahradní terasu. V patře jsou 3 ložnice, toaleta a schodišťová chodba. 

Podlahy jsou vinylové a s keramickou dlažbou, posuvné HS portály na terasu mají trojskla, další okna jsou plastová s dvojskly. Cihlová stavba s betonovými základy splňuje parametry energetické třídy B, podlahové vytápění napojeno na tepelné čerpadlo vzduch-voda, doplňkovým zdrojem tepla jsou krbová kamna v obývacím pokoji. K domu patří 6kubíková retenční nádrž na dešťovou vodu, stavba má připojení na obecní vodovod i kanalizaci. Parkování je zajištěno na venkovním stání, příjezd až k domu je po celoročně udržované obecní komunikaci. Majitelé domu mohou využívat blízkou loděnici dlouhodobě pronajatou od Povodí Vltavy. 

V obci Horní Planá se nachází jedna z nejhezčích lipenských pláží s čistou vodou a také přívoz, kterým se lze přepravit pěšky, s kolem i autem na protější břeh. Nádherným okolím vedou četné cyklotrasy, turistické i naučné stezky, věnovat se lze samozřejmě vodním sportům, v zimě běžkám či dálkovému bruslení. Zároveň je zde dostatek služeb ke spokojenému bydlení, nechybí obchody, mateřská a základní škola, sportovní hala, restaurace, kavárny ani vyhlášené pekařství

Užitná plocha 110,53 m2 (z toho interiér 89,53 m2 a terasa 21m2), zastavěná plocha 77 m2, zahrada 243 m2, pozemek 320 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103328
  • Prodejní cena
    9 900 000 Kč / 393 404 €
  • Podlahová plocha
    90 m²
  • Terasa
    21 m²
  • Užitná plocha
    111 m²
  • Pozemek
    320 m²
  • Světlá výška stropu
    2,89 m
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Jihočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.