Rodinný dům, 7+1

Prodej reprezentativní prvorepublikové vily z roku 1934 po kompletní citlivé rekonstrukci, která se nachází na rozlehlém pozemku 50 344 m2 s parkovou úpravou v bývalém lázeňském městě Sadská, nedaleko Nymburka, Poděbrad a Lysé nad Labem, pouhých 15 minut jízdy po dálnici od metra na Černém Mostu.

Přízemí této třípodlažní vily je tvořeno velkorysým obývacím pokojem s arkýřovým oknem, velkou jídelnou se vstupem na terasu, samostatnou kuchyní, pracovnou a halou. První patro je přístupné po schodišti z obývacího pokoje a současně také po samostatném schodišti s vchodem do každého patra zvlášť. První patro se pak skládá z obývacího pokoje s balkonem, kuchyně s jídelnou, 3 ložnic (jedna z nich s en-suite koupelnou) a sdílené koupelny. Podkroví vily je řešeno jako separátní byt s obývacím pokojem, kuchyní, ložnicí, velkou šatnou, koupelnou a dostatkem úložného prostoru včetně možnosti rozšíření o další ložnici. Dům je kompletně podsklepen k okny nad úrovní terénu a nabízí tak variabilní možnosti využití.

K vybavení vily patří keramická dlažba a obklady, koberce v ložnicích, dřevěná či špaletová okna, dřevěné interiérové dveře s prosklením a obložkovými zárubněmi, masivní vitrážové vstupní dveře, zabezpečovací systém, videotelefon, klimatizace v podkroví. Na pozemku se nachází také samostatně stojící garáž pro 4 vozy, zahradní altán a několik hospodářských staveb, nyní sloužících převážně jako ustájení pro koně a skladovací prostory; dále pak venkovní bazén, písečné volejbalové hřiště a tenisový kurt. Součástí je i pramen minerální vody.

Dům vznikl v roce 1934 jako vila pro majitele bývalého cukrovaru. V letech 1969 až 1990 pak byl využíván jako dětská léčebna s přidruženou základní školou, posléze prošel restitucí a v roce 2002 byl odkoupen současnými majiteli, kteří jej postupně kompletně zrenovovali dle dostupných dobových fotografií do nynější podoby.

Sadská má k dispozici mateřskou a základní školu, lékárnu, fitness centrum, restauraci, vinárnu a obchod. Za bývalými lázněmi se pak nachází umělé jezero Vodrážka s rekreační osadou. Další občanská vybavenost je dostupná v nedalekém Nymburce nebo Poděbradech.

Užitná plocha 1 882 m2, zastavěná plocha 391 m2, pozemek 50 344 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    23629
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    1 882 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    391 m²
  • Pozemek
    50 344 m²
  • Parkování
    Garáž pro 4 vozy
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.