Vila

Impozantní třípatrový dům s výhledem na magické jezero Gutiérrez leží uprostřed stoletého lesa domorodých cypřišů a stromů koihue. Dům pokrytý kamenem a cypřišovým dřevem byl dokončen před 8 lety dle nejvyšších standardů.

Dům se může pochlubit prostorným, jihozápadně orientovaným obývacím pokojem s krbem a nádhernými výhledy skrze velkoformátová okna, útulnou jídelnou pro 16 hostů nebo knihovnou s cypřišovým nábytkem. Dále je zde kuchyň s jídelním koutem, hlavní ložnice (koupelna s hydromasážní vanou a sprchou, šatna, pracovna, kamenný krb, balkon), další 2 ložnice (také ensuite s koupelnou a šatnou). Nechybí ani venkovní / krytý prostor s bazénem (součástí je krb i šatna), posilovna, herna, technické zázemí a dostatek úložného prostoru (pro kola, lyže nebo sportovní potřeby).

V interiéru je hojně použito cypřišové dřevo, dále jsou zde kamenné podlahy, leštěný kámen v kuchyni a koupelnách, vysoké stropy nebo odhalené dřevěné trámy. V zahradě okolo domu pak můžete okusit plody všech chutí - maliny, borůvky, hrušky, švěstky, třešně či ořechy.

Dům leží v oblasti Arelauquen, která je známá svými golfovými a pólo hřišti, restauracemi světové třídy a ideálními místy pro rybaření.

Plocha vily 710 m2, pozemek 37 000 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    28609
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha
    710 m²
  • Pozemek
    37 000 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Patagonie

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.