Vila

Moderní novostavba přímořské vily splňuje sen o bydlení v prosluněné Calabrii díky jedinečnému výhledu na západy slunce a červánky obklopující ostrůvek Cirella, z ,,nekonečného” bazénu, který nebudete chtít opustit.

Na třech podlažích vily o výměře 685 m2 se nachází celkem 15 obytných místností s 5 koupelnami. Vila je postavená z kvalitních materiálů a plně klimatizována. V přízemí se kromě kuchyně a obývacího pokoje nachází velká halas krbem pro společné setkání rodiny či hostů a samostatné sociální zařízení. V prvním patře je umístěn druhý obývací pokoj s kuchyní, úklidovou místností, ložnicemi, garáží a posilovnou. Poslední patro disponuje dalšími ložnicemi s koupelnami a terasou s proskleným zábradlím.

Prosklené stěny a sofistikovaný systém osvětlení garantují dostatek světla za každého počasí. K dalším nadstandardním prvkům náleží skleněné schodiště, panoramatická okna či podlahové vytápění. Vila je odolná vůči zemětřesení a její bezpečnost je dále zajištěna kamerovým bezpečnostním systémem. Venkovní přepadový bazén je jak stvořený pro každodenní osvěžení v parném létě i romantické večery s výhledy na červánky obklopující ostrůvek Cirella.

Letovisko Diamante, ve kterém se každoročně odehrává slavnost chilli papriček, nabízí restaurace se středomořskou kuchyní i promenádu s obchůdky. Jedná se také o srdce riviéry Dei Cedri, proslulé několika kilometrů dlouhými plážemi.

Interiér 685m2, pozemek 2 000m2, bazén 150m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30853
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha
    685 m²
  • Pozemek
    2 000 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Kalábrie

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.