Rodinný dům, 6+1

Moderní samostatně stojící třípodlažní klimatizovaná vila s výtahem, bazénem a garáží pro několik aut je situována v jednom z nejexkluzivnějších komplexů Quinta Patino v metropolitní oblasti Lisabonu Estoril, Cascais.

V přízemí se nachází 100metrový obývací pokoj s krbem a terasou, jídelna, kuchyně vybavená spotřebiči Siemens, spíž, koupelna a ložnice se šatnou a koupelnou. V patře jsou 3 ložnice se šatnou a přístupem na prostornou terasu a sdílená koupelna. Suterén tvoří velká společenská místnost propojená se zahradou, pracovna, ložnice se šatnou a koupelnou, vinný sklípek, prádelna a technické zázemí. Garáž poskytuje prostor pro zaparkování 4–5 aut. Bazén je vyhříván tepelným čerpadlem, v domě je podlahové vytápění.

Součástí komplexu s ostrahou a množstvím zeleně je tělocvična, tenisový kurt a bazén. Místo má dobrou dopravní dostupnost díky blízkému sjezdu z dálnice, centrum Lisabonu i letiště je tak pohodlně a rychle dostupné. V těsném sousedství oblasti se rozkládá velký přírodní park Sintra-Cascais.

Interiér 363 m2, pozemek 2 050 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33426
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    363 m²
  • Pozemek
    2 050 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.