Rodinný dům, 6+1

Rodinný dům s bazénem postavený původně roku 1899 jako škola, kterou v obci založil Ferdinand d`Este přizpůsobený současným nárokům bydlení se nachází v malé obci Jarkovice, 2km od zámku Konopiště, 5 km od Benešova, 3 km na golfové hřiště Konopiště a 5 km od soukromého letiště Bystřice.

Dispozice domu nabízí v přízemí kuchyň, obývací pokoj s francouzskými okny, kamenným krbem a vstupem na terasu a zahradu se starými jabloněmi a keřy rybízu. Dále 2 ložnice, koupelna, toaleta pro hosty, technická místnost a malý sklep. V podkroví jsou 3 pokoje a koupelna.

Přízemí domu má nadstandardně vysoké stropy (3,7m), které dodávají celému prostoru na eleganci a lehkosti. Obvodové zdi domu jsou 67cm silné a tak je domě přijemná teplota i v létě a současně dobře udržuje teplo. Vybavení zahrnuje velká špaletová okna vyrobená po vzoru původních oken, vyhřívaný bazén se slanou vodou a dálkově ovládaným lamelovým zastřešením, protiproudem a venkovní sprchou, plovoucí podlahu s podlahovým vytápěním v přízemí, klimatizaci v podkroví, plně vybavenou kuchyňskou linku, elektrický kotel, vlastní studna s čističkou vody a velký septik.

Kompletní rekonstrukce a renovace byla provedena v letech 1993-1994 a zahrnovala podřezání stěn, drenáž, zateplení podlah, výměnu rozvodů elektřiny a vody, obnovu fasády, střechy, okapů, oken, přístavbu garáže, koupelen, čističku vody pro celý dům, rekonstrukci studny. Dále byla vybudována dálkově ovládaná garáž a parkování pro 4 auta před domem na vlastním pozemku. Dům je průběžně udržován a opravován, v srpnu 2021 proběhla výměna ponorného čerpadla ve studni a stojaté tlakové nádoby.

Místo je od Prahy vzdáleno 45 minut jízdy autem a je tak ideální pro víkendy nebo život v přírodě. Kousek od domu se nachází rybník, Zámecký park Konopiště je procházkou podél rybníka a říčky vzdálen cca 15 minut. Občanská vybavenost je zajištěna v okolních obcích a sousedním Benešově.

Interiér 209 m2, zastavěná plocha 440 m2, zahrada 473 m2, pozemek 913 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36947
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    209 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    440 m²
  • Zahrada
    473 m²
  • Pozemek
    913 m²
  • Parkování
    Garáž a parkování na pozemku až pro 4 vozy
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.