Rodinný dům, 5+kk

Špičkově vybavená rodinná vila navržená ing. arch. Janem Smékalem byla nedávno dokončena na dokonale klidném místě na kraji zástavby obce Osiky v přírodním parku Svratecká hornatina, 12 km od Tišnova a 40 kilometrů od Brna. Pohodlný jednopodlažní bungalov s úchvatnými výhledy obklopuje pečlivě promyšlená zahrada s květinami a třešňový sad.

Účelnou dispozici tvoří obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, prostorná hlavní ložnice se šatnou, vlastní koupelnou (vana, sprchový kout, oddělené WC) a finskou saunou, další 2 ložnice, koupelna (vana, sprchový kout), samostatná toaleta se sprškou a umývátkem, pracovna, technická místnost (přípojka na pračku a sušičku, kotel, zásobník na vodu, serverovna) a vstupní hala s úložnými prostory. Terasa krytá přesahem střechy je vybavena venkovní kuchyní (gril, pípa, dřez).

Nadstandardní vybavení představují fasádní obklady a velká terasa z travertinu, dřevěná posuvná panoramatická okna českého výrobce Slavona s trojskly a rámy ze sibiřského modřínu, stíněná římskými roletami, velkoformátová dlažba s podlahovým vytápěním, španělská dlažba a obklady Porcelanosa, krb finské značky Tulikivi, venkovní gril Morso Forno, dveře z masivu, klimatizace, kojenecká voda z vlastní studny, kuchyně s varným ostrůvkem, indukční varnou deskou Gorenje, troubou, výsuvnou digestoří a prostorem pro vestavný kávovar, luxusní koupelnová sanita italských značek Gessi, Catalano a Zucchetti, rozvody internetu a satelitní TV v každé místnosti, rychlé internetové připojení optickým kabelem a zabezpečovací zařízení Jablotron s napojením na PCO. Zdrojem tepla je elektrokotel, díky cihlám Porotherm (50 cm) a promyšlené orientaci na jihozápad má stavba velmi nízké provozní náklady. U domu je sklípek a velká dvojgaráž s dílnou. Na pozemku o celkové rozloze cca 5 100 m2 je třešňový sad, na automaticky zavlažované zahradě rostou původní staročeské rostliny, krásně kvetoucí a nenáročné na údržbu.

Stejně jako dům je unikátní i místo, odkud lze za jasného počasí dohlédnout až na Pálavu. Dům stojí na konci zástavby, okolí s krásnými procházkami po hřebeni je uzamčeno biokoridorem. 3 minuty chůze od domu je obchod a restaurace, v obci Osiky je také velký venkovní bazén. Základní škola a další obchod se nachází ve vedlejší vsi Brumov. S okolními sídly je obec propojena autobusovou linkou. Mnoho výletních cílů nabízí přírodní park Svratecká hornatina stejně jako nedaleký Moravský kras.

Interiér 182 m2, terasa 45 m2, zastavěná plocha dům 235 m2, garáž 58m2, zahrada 5139 m2, pozemek 5 433 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37763
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    182 m²
  • Terasa
    45 m²
  • Garáž
    Ano
  • Užitná plocha
    227 m²
  • Zastavěná plocha
    294 m²
  • Zahrada
    5 139 m²
  • Pozemek
    5 433 m²
  • Parkování
    Dvojgaráž
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.