Rodinný dům, 4+kk

Ultramoderní vila je součástí nového exkluzivního komplexu s pouhými 9 domy. Nachází se na poloostrově istrie s bohatou kulturou, dlouhým pobřežím a uvolněným životním stylem. Středomořská architektura byla v této pohádkové rezidenci modifikována do podoby 21. století.

Jednopodlažní vila s přesahující střechou nabízí cca 280 m2 plně variabilního interiéru. Majitelé si tak mohou sami zvolit počet ložnicí, jejich výměry, materiály, vybavení, nábytek i velikost venkovního bazénu. K dispozici budou tradiční materiály a architektonické prvky, jako je například kámen nebo dřevěné trámy. Okna od podlahy ke stropu propouštějí dostatek přirozeného světla a poskytují krásný výhled do zahrady.

Vila je zasazena ve svahu, výhled na moře je i z nekonečného vyhřívaného bazénu. K vybavení patří sauna, vířivka, podlahy z masivního dřeva a tradiční dlažba, podlahové vytápění, domácí audiovrátný. Terasy jsou ideálním místem pro relaxaci s knihou po plavání nebo ke stolování pod širým nebem.

Majitelé této exkluzivní rezidence s výhledem na Jaderské moře si mohou užívat zdejší památky, zeleň, pláže, kavárny, restaurace, muzea i obchody.

Interiér 280 m2, pozemek 1 500 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39683
  • Prodejní cena
    32 086 550 Kč / 1 270 000 €
  • Podlahová plocha
    280 m²
  • Pozemek
    1 500 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Istrie

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.