Rodinný dům, 5+kk

Nízkoenergetická, nadstandardně vybavená novostavba rodinné vily z r. 2017 s vyhřívaným bazénem, finskou saunou a krásnou, téměř celoročně kvetoucí zahradou se nachází na konci klidné slepé ulice v obci Kobylnice na jihovýchodním okraji Brna.

Přízemí tvoří obývací pokoj propojený s jídelnou, kuchyní a zahradní terasou, ložnice se šatnou a vstupem do zahrady, koupelna (vana, sprchový kout, 2 umyvadla, bidet, toaleta), samostatná toaleta, prádelna s přístupem do zahrady, zádveří a šatna průchozí do garáže. V patře je koupelna (vana, umyvadlo, WC) a 3 ložnice se vstupem na třicetimetrovou terasu. V zadní části zahrady je umístěna dílna, venkovní kuchyně s vinotékou a posezením, koupelna, prosklená finská sauna a krb. Celý tento prostor lze otevřít do zahrady.

Vybavení zahrnuje velkoformátová hliníková okna s předokenními žaluziemi, malá okna s automatickým větráním, velkoformátovou dlažbu v přízemí, v patře vinylové dílce, podlahové vytápění v celém domě, kovové vstupní dveře, zakázkově vyráběné bezfalcové interiérové dveře od podlahy ke stropu (v. 2,7 m) zn. Šimbera (lakovaný lesk), nábytek na míru, zabezpečovací systém Jablotron napojený na PCO. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči AEG (indukční varná deska, parní trouba) a lednicí Bosch, interiér vyniká množstvím vestavěných úložných prostor. Tepelné čerpadlo Nibe slouží k topení i chlazení. Fotovoltaické panely pokryjí spotřebu domácnosti (přebytek prodáván do sítě), záložní baterie uchovají energii na 2 dny. Bazén má brouzdaliště, plaveckou část (7x4 m) a automatickou technologii vyhřívané slané vody. Garáž poskytuje 2 parkovací místa. Zahradu udržuje automatický zavlažovací systém vodou z vlastní studny (zavlažované záhony, trávník i zelená střecha). Součástí prodeje je i soukromá cesta o výměře 344 m2.

Kousek od domu se rozkládá zámecký park s památnými stromy, parkem vede naučná stezka, podél něj cyklostezka. Přímo v obci funguje mateřská a základní škola, další občanská vybavenost je pak v sousedních Šlapanicích a Sokolnici. S těmito městy i Brnem je obec propojena autobusovými linkami. Okraj Brna je vzdálen jen 10 minut jízdy autem.

Interiér 213 m2, zastavěná plocha 394 m2, zahrada 662 m2, pozemek 1 586 m2.

Možnost přikoupit sousední pozemek o výměře 1 189 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40712
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    213 m²
  • Terasa
    35 m²
  • Garáž
    Ano
  • Užitná plocha
    248 m²
  • Zastavěná plocha
    580 m²
  • Zahrada
    662 m²
  • Pozemek
    1 586 m²
  • Parkování
    Dvojgaráž
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.