Rodinný dům, 4+1

Kouzelná roubenka se nachází na kraji obce s poetickým názvem Ráj, rozkládající se na Kokořínsku, v malebné krajině Karla Hynka Máchy. Stylová chalupa poskytující absolutní soukromí stojí bezprostředně obklopena lesy s působivými skalními útvary, místo je přitom vzdáleno necelou hodinu jízdy od Prahy.

Dominantu přízemí tvoří kuchyně s pecí, v minulém století byl přistavěn obývací pokoj se vstupem na terasu. V patře jsou 3 obytné místnosti, v boční části domu skladovací prostory z původních chlévů.

Velmi dobře udržovaná chalupa zachovává zdejší lidovou architekturu. Jádro budovy, která je kulturní památkou, pochází z počátku 19. století. Přízemí je zděné, patro roubené. Předzahrádku ohraničují zídky z pískovcových kvádrů.

Přímo od domu je možné vyrazit na některou z turistických nebo cyklistických tras, kromě mnoha přírodních úkazů se v blízkosti nachází také vesnická památková rezervace Olešno nebo lázeňské městečko Mšeno. Kombinace lesů, skal, hlubokých roklí a malých jezírek tvoří naprosto jedinečnou kombinaci, která spolu s čistým vzduchem a tichým prostředím bez ruchu z průmyslu či frekventovaných silnic zaručuje dokonalou relaxaci. Dopravní spojení s okolními městy zajišťuje autobus.

Užitná plocha 200 m2, zastavěná plocha 304 m2, zahrada 1003 m2, pozemek 4685 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43434
  • Prodejní cena
    11 000 000 Kč / 437 115 €
  • Podlahová plocha
    200 m²
  • Zastavěná plocha
    304 m²
  • Zahrada
    1 003 m²
  • Pozemek
    4 685 m²
  • Parkování
    Venkovní stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.