Usedlost / statek

Tento plně zrekonstruovaný venkovský dům najdete v krásné přírodě Montepulciana. Rustikální objekt, který se koupe v teplých slunečních paprscích italského slunce, je snadno dostupný z několika krásných toskánských městeček (Montepulciano, Pienza atd.).

Dům s osmi ložnicemi a devíti koupelnami obsahuje dva samostatné apartmány rozložené na dvou podlažích. První apartmán je vybaven kuchyní, obývacím pokojem a koupelnou v přízemí, a 4 ložnicemi s en-suite koupelnami v patře. Další apartmán se skládá z jídelny s kuchyní, studia a obývacího pokoje v přízemí a také 4 ložnic s koupelnami výše. Pokoje vás určitě okouzlí svou hřejivou rustikální atmosférou.

V interiéru jsou terakotové podlahy, cihlové krby a odhalené dubové nosníky. V koupelnách najdete travertinové podlahy, vytesané umyvadla a velmi kvalitní vybavení. Dům je obklopen 1,5 ha zahrady s obdélníkovým bazénem. K dispozici je také dlážděná terasa, ze které jsou nádherné panoramatické výhledy na kopcovitou krajinu.

Potenciální kupci mohou využívat jedno křídlo jako své soukromé bydlení a druhou část pronajímat. Samostatného rodinného domu lze dosáhnout jednoduchou úpravou interiéru.

Interiér 480 m2, pozemek 1,5 ha, bazén 12 x 6 m.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30826
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Užitná plocha
    480 m²
  • Pozemek
    15 000 m²
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.