Přehled jednotek

sdílené kanceláře

Členství v byznysovém centru Vám poskytne reprezentativní zázemí pro práci i schůzky. V citlivě zrekonstruovaných prostorách výjimečné historické budovy v centru Prahy naleznete vše, co potřebujete pro Vás i Vaše hosty.

V byznysovém centru si můžete zvolit plně vybavenou soukromou kancelář, vlastní stůl, měsíční flexibilní členství v coworkingu nebo roční klubové členství.

Soukromé kanceláře jsou ideálním prostorem pro týmy, které mohou využívat i ostatních sdílených prostor centra. Naopak jednotlivci ocení vlastní pracovní prostor, flexibilitu coworkingového místa nebo využijí klubové členství při občasných návštěvách centra Prahy.

Při tvorbě vzdělávacího programu se byznysové centrum soustředí na aktuální témata a trendy, které ovlivní náš profesní i osobní život. V souvislostech a společně s Vámi se byznys centrum snaží chápat a ovlivňovat, co se bude dít v ekonomice, byznysu, vědě, technologiích i politice.

Prostory se nacházejí v historické budově z roku 1909, která byla postavena mezi prvními v Evropě ve stylu moderny. Budova bývala významným tiskařským a grafickým studiem Jana Štence. V roce 1995 byla kompletně opravena a citlivě zrekonstruována.

Lokalita:
Prostory se nachází v centru Prahy v blízkosti Staroměstského náměstí, v dochozí vzdálenosti od stanice metra i tramvaje Staroměstská (trasa A) a stanice metra Můstek (trasa A a B) nebo tramvajové stanice Dlouhá třída. Pěší chůzí 15 minut na Letnou, 10 min na Náměstí republiky (trasa B), kde se nachází obchodní domy Palladium a Kotva. V blízkém okolí se nacházejí kvalitní restaurace a kavárny, obchody i kulturní zařízení. Je možnost zajistit parkování na modrých zónách Prahy 1.

Vybavení a služby sdílených kanceláří
Profesionální concierge recepce
Zřízení sídla společnosti
Soukromá kavárna pro členy a jejich hosty
5 typů zasedacích místností
Venkovní pracovní a relaxační terasy i skrytá zákoutí
Vzdělávací, společenské i networkingové akce
Vysokorychlostní internet
Tisk a kopírování
Zajištění agendy pošty
Asistentské a administrativní služby
Možnost parkování
Přístup na čipovou kartu
Hovorny
Kuchyňka

Ceník včetně služeb:

Coworking:
Flexibilní měsíční členství .............................. od 2.500 Kč/měsíc
Roční klubové členství ................................... od 18.000 Kč/rok
Fixní pracovní místo ....................................... 7.500 Kč/měsíc

Soukromé kanceláře:
Kancelář 28 m2 .............................................. od 45.000 Kč/měsíc

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35674
  • Měsíční nájemné
    Cena na vyžádání
  • Celková velikost budovy
    500 m²
  • Volná plocha k pronájmu
    138 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další administrativní budovy v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.