Byt, 6+1

Nabízíme k pronájmu nadstandardní, kompletně zrenovovaný, částečně vybavený byt se 3 balkony, 3 koupelnami a saunou, situovaný ve 2. patře dobře udržovaného, zrekonstruovaného rohového bytového domu s novým výtahem, četnými zachovanými původními prvky a společným upraveným dvorem. Budova stojí na rozhraní Malé Strany a Smíchova, pár minut chůze od Kampy a Petřínských sadů, v rychlém dosahu Národního divadla, centra města, nákupního a zábavního centra Nový Smíchov, stanice metra Anděl a Francouzského lycea.

Interiér bytu tvoří 4 vzdušné propojené místnosti - obývací pokoj s jídelním prostorem, funkčními americkými kamny a arkýřovým výklenkem se 2 kuřáckými balkony, dále plně vybavená kuchyň s jídelnou a balkonem, knihovna s kulečníkovým stolem, úložnými prostory, funkčními francouzskými kachlovými kamny a balkonem a klimatizovaná hlavní ložnice s šatnou, vestavěnými skříněmi a výhledem na tzv. Malou Paříž - zelené náměstí u mostu Legií. Byt dále nabízí 2 samostatné ložnice - jednu s balkonem do vnitrobloku a en-suite koupelnou (vana, toaleta, bidet. sprška), ložnici pro hosty / pracovnu, další 2 koupelny (masážní sprchový kout, toaleta) - jedna má navíc saunu, úložnou komoru, technickou komoru, samostatnou toaletu s bidet. sprškou a vstupní halu s vestavěnými skříněmi.

Zachované původní architektonické prvky, vestavěné úložné prostory, velká okna, vysoké stropy, štuková výzdoba, tereziánské lustry, dubové parkety, žulová dlažba a obložení v koupelnách a kuchyni, původní leptaná skla v interiérových dveřích, samostatný plynový kotel, centrální vysavač, pračka, myčka, indukční varná deska, lednice amerického typu, TV, UPC, WiFi, videotelefon, alarm s napojením na PCO, vstup do budovy na čip. Poplatky za společné domovní služby a vodu: 900 Kč/osoba/měsíc. Plyn a elektřina budou převedeny na nájemce.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    34309
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    230 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.