Byt, 7+kk

Luxusní klimatizovaný podkrovní mezonet na pronájem. Nabízíme nezařízený designový dvouúrovňový byt se 4 koupelnami, formální jídelnou a prosklenou knihovnou s výhledem na chrám sv. Víta a Hladovou zeď. Byt leží ve 4., nejvyšším patře kompletně zrekonstruované novorenesanční budovy z přelomu 19. a 20. století, která byla upravena do podoby moderní městské rezidence. Dům stojí v klidné ulici nedaleko historického centra Prahy, nábřeží Vltavy, Petřínských sadů a Zahrady Kinských, v blízkém dosahu Pražského hradu a Karlova mostu, lokalitě s rychlou dostupností do obchodního centra Nový Smíchov a ke stanici metra Anděl (6 min. do centra).

Ve spodní úrovni interiér tvoří obývací pokoj s lihovým krbem, jídelním prostorem a plně vybavenou špičkovou kuchyní, formální jídelna, 3 ložnice s vestavěnými skříněmi a en-suite koupelnami (dvojitý sprchový kout s parní lázní / vana, toaleta / sprchový kout, toaleta), toaleta pro hosty, spíž a vstupní hala s vestavěnými skříněmi a úložnými prostory. Z obývacího pokoje je přístupná prosklená knihovna v patře. Horní úroveň bytu nabízí ložnici s vestavěnými skříněmi a šatnou, pracovnu s výhledem na Pražský hrad a koupelnu (sprchový kout, toaleta). Nájemci mohou také užívat balkon s výhledem do vnitrobloku přístupný ze společných prostor domu.

Luxusní vybavení a provedení, parkety, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, svítidla od Ronyho Plesla, osvětlené vestavěné skříně na míru, elektricky ovládaná okna s el. ovládanými předokenními žaluziemi, pračka, sušička, kuchyň Team 7 z masivu, spotřebiče zn. Gutmann, Siemens - Studio Line a Liebherr, myčka, 2 lednice na víno, 2 trouby, lednice amerického typu s výrobníkem ledu, centrální vytápění, internet a kabelové TV připojení (v ceně), sklep, výtah. V ceně je zahrnuto 1 parkovací stání v garážích OC Nový Smíchov (6-7 minut chůze od budovy). 

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    34584
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    Záloha na společné domovní služby, vodu a vytápění: 8000 Kč měsíčně. Elektřina se hradí zvlášť.
  • Podlahová plocha *
    243 m²
  • Parkování
    Parkování v nedalekých garážích v ceně.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.