Byt, 4+kk

Moderní designově zařízený byt k pronájmu. Byt se 3 ložnicemi v 5. patře klasického činžovního domu s výtahem v klidné ulici v atraktivní lokalitě jen pár minut chůze na Václavské a Karlovo náměstí se stanicemi metra a četnými tramvajovými spoji.

Byt tvoří obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, 3 ložnice - jedna s velkou šatnou, dále koupelna (velká vana, toaleta), toaleta pro hosty a vstupní hala.

Klimatizace, dřevěné podlahy, bezpečnostní dveře, ateliérová okna, plynový kotel, bidetové spršky, centrální vypínač, alarm, domácí vrátný. Poplatky za společné domovní služby 1000 Kč/os./měs. Plyn a elektřina budou převedeny na nájemce.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35288
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    171 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.