Byt, 3+kk

Prostorný slunný byt 3+kk na pronájem s lodžií s výhledem na Bratislavu, vybavený kvalitními materiály. Byt se nachází v novostavbě v uzavřeném areálu na Kolibě. Klidná rezidenční lokalita zasazená do svahu Koliby poskytuje bezprostřední kontakt se zelení parku, který je přímo před domem. Do 3 minut chůze se dostanete k autobusové zastávce, odkud jezdí pravidelné spoje MHD. Autem je centrum dostupné do několika minut.

Byt sestává ze vstupní haly, dvou ložnic s walk-in šatnou, obývacího pokoje s knihovnou a jídelní částí propojenou s kuchyní moderním ostrůvkem, dále koupelny (s vanou, WC, bidetem a sprchou) i samostatné toalety. Z obývacího pokoje je výstup na lodžii s orientací na jihovýchod.

Vybavení zahrnuje bezpečnostní protipožární dveře, hliníková okna, vnější elektrické hliníkové žaluzie, podlahové topení v každém pokoji se samostatnou regulací, LED stmívací osvětlení a klimatizační jednotky LG ArtCool v každém pokoji, v obývacím pokoji širokoúhlá 70 "LED TV s konferenčním mramorovým stolkem Natuzzi, nábytek Kare design, biokrb. Standardem kuchyně jsou spotřebiče značky Siemens včetně ohřevu talířů nebo chladničky na víno, kuchyňské desky jsou ze žuly.

Dům je zajištěn vstupem na čip, videovrátným a kamerovým systémem. K bytu přísluší velká sklepní kóje spolu s parkovacím místem v garáži.

Cena pronájmu bytu 1 195 eur + 300 eur energie a služby + 150 eur garážové stání / měsíc.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35763
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    300 EUR Měsíčně
  • Podlahová plocha *
    124 m²
  • Lodžie
    5 m²
  • Celková plocha
    129 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.