Byt, 3+kk

Nabízíme k pronájmu nový byt ve vyšším standardu, s jižně orientovaným balkonem a parkováním v prémiovém projektu BERLITA na klidném místě v centru města Beroun nedaleko hlavního náměstí i parků, jen 15 minut jízdy autem či hromadnou dopravou od Prahy. Projekt nabízí bydlení v příjemně poklidné lokalitě, v bezprostředním okolí je zimní stadion, aquapark, krytý bazén, posilovna, fotbalové hřiště, tenisová hala, squash, bowling, cyklostezky ad., v pohodlném dosahu je plná občanská vybavenost a služby i Husovo náměstí s tradičními trhy. Autobusová zastávka i vlakové nádraží se spoji do Prahy jsou 9 minut chůze od domu. Město je ze všech stran obklopeno kopci a lesy, mezi oblíbené výletní cíle patří hrad Karlštejn, Koněpruské jeskyně nebo okolí zatopeného lomu Amerika. Díky blízké dálnici D5 trvá cesta autem na okraj Prahy - do Zličína pouhých 15 minut a do Plzně cca 45 minut.

Interiér tvoří prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a balkonem s výhledem do zeleně, hlavní ložnice s en-suite koupelnou (sprchový kout, toaleta), druhá ložnice, koupelna (vana, toaleta), velká šatna a vstupní chodba s vestavěnými skříněmi.

Výhledy do zeleně, rekuperace, laminátové plovoucí podlahy, dlažba, velkoformátová plastová šestikomorová okna s izolačním trojsklem, bezpečnostní vstupní dveře, elektricky ovládané žaluzie u balkonu, zvýšená protihluková izolace, centrální dálkové vytápění, myčka, mikrovlnná trouba, videotelefon. V ceně je zahrnuto garážové stání. Záloha na společné služby, spotřebu vody, vytápění a údržbu garáže: 6000 Kč měsíčně. Elektřina se platí zvlášť.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    44265
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    104 m²
  • Balkón
    9 m²
  • Celková plocha
    114 m²
  • Parkování
    Garážové stání.
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.