Byt, 4+1

Prostorný plně zařízený byt ve 3. patře secesního činžovního domu po kompletní rekonstrukci, s výtahem a společným upraveným dvorem, v klidné ulici na Vinohradech v pěším dosahu stanice metra Náměstí Míru (nebo 1 zastávka tramvají). Vyhledávaná rezidenční lokalita v blízkém dosahu Havlíčkových a Bezručových sadů.

Interiér tvoří velký obývací pokoj, posuvnými prosklenými dveřmi přístupná plně vybavená kuchyň s jídelním prostorem, 3 ložnice - hlavní ložnice s en-suite koupelnou (vana, toaleta), dále druhá koupelna (sprchový kout, toaleta), 2 úložné komory a vstupní hala s velkými vestavěnými skříněmi. Dobré dispoziční řešení - ložnicová část je oddělena od obytné.

Zachované původní prvky. vestavěné úložné prostory, vysoké stropy, parkety, dlažba, bezpečnostní dveře, vlastní plynový kotel, pračka, sušička, myčka, mikrovlnná trouba, TV, satelitní TV připojení, trezor, domácí vrátný, výtah. Možnost zajištění úklidu spolehlivou osobou. V budově je instalován kamerový systém. Společné domovní služby a zálohy na spotřebu energií 7.000 Kč/měs. Možnost pronajmout dvě parkovací stání za cenu 4.000 Kč/měs/stání.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    8198
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    7000 Kc/mes.
  • Podlahová plocha *
    146 m²
  • Parkování
    Možnost pronajmout dvě parkovací stání za cenu 4000Kč/měs/stání.
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.