Obchodní prostor, přízemí a 1. patro

Obchodní prostor k pronájmu v přízemí a 1. patře administrativní budovy nacházející se v oblasti brownfiledu, který prochází masivní rekonstrukcí, nabídne po rekonstrukci reprezentativní prostory. Území se po své revitalizaci změní na novou městskou čtvrť poskytující všechny služby pro rezidenty jako jsou moderní kanceláře, plochy pro lehkou výrobu, maloobchod, veřejné prostory nebo bydlení situované k břehu řeky Svitavy. Ihned ke stavebním úpravám.

Lokalita:
Administrativní budova se nachází v širším centru města Brna v severovýchodní části s výbornou dopravní i pěší dostupností. Od budovy je snadné napojení na městský okruh, dálniční síť a dopravní spojení MHD. Parkování zajišťují vnitřní garážová stání.

Vybavení a služby:
Zdvojené podlahy
Stropy bez podhledů (vyjma hygienických zařízení)
Vysokorychlostní internet
Stínicí technika
Klidová zóna
Ostraha objektu 24/7

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38615
  • Měsíční nájemné
    Cena na vyžádání
  • Plocha k dispozici
    415 m²
  • Minimální plocha
    165 m²
  • Parkování
    85 EUR / ps / měsíc
  • PENB
    A
  • Informace o budově
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další obchodní prostory v lokalitě Jihomoravský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.