Byt, 3+kk

Světlý moderní byt s balkónem a garážovým stáním se nachází ve 3. nadzemním podlaží komorní rezidence s výtahem situované v klidné lokalitě pod Strahovem, nedaleko Ladronky a zahrady Klamovka.

Dispozice se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem a jídelnou s krásným výhledem do dálky, dále 2 ložnic orientovaných do klidného vnitrobloku, předsíně, komory s přípojkou na pračku, koupelny (s vanou) a samostatné toalety. Z obývacího pokoje vede vstup na balkón.

Interiér zútulňují dřevěné olejované podlahy, v koupelně je vyhřívaná dlažba v imitaci dřeva. Okna jsou dřevěná s dvojskly. Kuchyňská linka Sykora je vybavena spotřebiči Electrolux (vč. indukční varné desky) a zajímavě řešeným barovým pultem z masivního dřeva. K vybavení dále patří vestavěné skříně a koupelnový nábytek na míru. Vytápění centrální z kotelny v domě. Kupní cena zahrnuje sklep. K bytu je nutno dokoupit parkovací stání za 355 000 Kč.

Dům je umístěn v bytové zástavbě obklopené množstvím zeleně. Dopravní spojení zajišťují autobusy, spoje jezdí ke stanicím metra Anděl a Dejvická nebo zastávce tramvaje Klamovka. Veškerá občanská vybavenost se nachází v krátké docházkové nebo dojezdové vzdálenosti (mateřská a základní škola, supermarket, nemocnice s dětskou pohotovostí a lékárnou, pošta, restaurace a další). Místo je ideální pro milovníky sportů, procházek a přírody. V těsné blízkosti se nachází park Ladronka, několik celoročních tenisových kurtů, fotbalových stadionů a klub ragby nebo beach volejbalu. Klidnou procházkou je to kousek do Petřínských sadů, Kinského zahrady nebo do přírodní památky Skalka.

Interiér 67,42 m2, sklep 2,29 m2, balkon 3,07 m2

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29063
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    67 m²
  • Balkón
    3 m²
  • Celková plocha
    70 m²
  • Parkování
    Parkování v garáži za 355.000 Kč
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.