Rybník

Nabídka vodní plochy – rybníku o ploše 70 499 m2. Součástí prodeje jsou i 2 rekreační objekty na břehu. Nemovitost se nachází v nádherné krajině na rozhraní Středočeského, Jihočeského a Plzeňského kraje mezi CHKO Brdy a Orlíkem. 

Rybník včetně meandru je historickou vodní plochou, v současné době je v pronájmu rybářství, které zde chová kapry. Možností je pokračování v pronájmu, ale samozřejmě též samostatné hospodaření nebo pořádání sportovního rybolovu

Na břehu vodní plochy stojí jedna obyvatelná udržovaná chata, druhá chata má stavební povolení k rekonstrukci. Projekt realizace je součástí nabídky stejně jako projekt úpravy zahrady od respektovaného studia

Příjezd až k rybníku je zcela bezproblémový po asfaltové komunikaci, která vede podél celého západního břehu, k chatám vede lesní cesta. Z východní strany rybník lemuje hustý les. Na jižní straně je zástavba rodinných domů, blízko je také romantická zřícenina, k níž lze dojít po turistické trase. Občanská vybavenost funguje v nedalekých Bělčicích a Blatné.

Celková plocha 71 439 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103177
  • Prodejní cena
    14 850 000 Kč / 590 105 €
  • Cena za m²
    208 Kč / 8.30 €
  • Celková plocha
    71 439 m²
  • Typ pozemku
    Rybník
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Jihočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.