Vinice

Italské historické sídlo s plochou 1 145 m2, funkčním vinařstvím a olivovou farmou se nachází v nádherném regionu Toskánsko. Pěstují se zde odrůdy hroznů Merlot nebo Cabernet-Sauvignon.

Rozlehlá nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 78 ha uprostřed kopců Chianti, odlehlé oblasti nedaleko Florencie nebo San Gimignana. Skládá se z celkem tří budov: hlavního domu, vinného sklípku a kůlny. Dvoupatrový dům s podkrovím je rozdělen na pět apartmánů. Všechny mají koupelnu, ložnice, obývací pokoj a kuchyni. Celkem je zde jedenáct ložnic, deset koupelen a pět kuchyní. Vinařství je vybaveno zařízením pro výrobu i dostatkem místa pro skladování.

Nemovitost se datuje až do 16. století, v 18. století pak prošla renovací. K domu patří terakotové podlahy, podlahové topení, kamenné krby a cihlové oblouky. V areálu je venkovní parkoviště a bazén. Vedle vinice a olivového háje tady najdete lesy i ornou půdu. Pro šetření vody a energie byly nainstalovány solární panely a vybudovány nádrže na dešťovou vodu.

S ideální polohou mezi Florencií a Sienou je tohle místo ideální investiční příležitostí i vašim vysněným místem k rekreaci a odpočinku.

Interiér 1 145 m2, pozemek 78 ha, bazén: 16 x 6 m.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30812
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    1 145 m²
  • Pozemek
    780 000 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.