Přehled jednotek

Na Petřinách 7

Luxus v zeleni, tak by se dal charakterizovat komorní bytový projekt Na Petřinách 7, který právě vzniká v oblíbené části Prahy 6 Břevnov jen kousek od tradiční vilové čtvrti Ořechovka. Skvělé spojení tramvají i metrem, rychlý dosah centra i letiště, veškerá občanská vybavenost a blízkost zeleně a sportovního vyžití. Byty budou k nastěhování v dubnu 2020.

O projektu

Viladům Na Petřinách 7 nabídne na pěti nadzemních podlažích 13 bytů nejvyššího standardu. Funkcionalismem inspirovaná nízkoenergetická stavba bude zasazena do členité upravené zahrady se vzrostlými stromy, s místem pro společná grilování i klidnými relaxačními zónami nebo pískovištěm. Zahradu navrhl renomovaný ateliér Flera.

Byty

Prvotřídní byty ve špičkovém dokončení s balkóny, terasami či předzahrádkami budou mít velkorysé výměry, které se pohybují od 67 m2 u 2+kk až po 256 m2. Prostornost a vzdušnost jednotek navíc umocní téměř třímetrová výška stropů a velkoplošná okna „od podlahy ke stropu“. Podmínkou prodeje bytu je koupě dvou parkovacích stání (cena jednoho stání 420 000 Kč vč. DPH) a sklepních kójí (35 000 Kč/m2).

Lokalita

Kompletní služby včetně pošty, jeslí, mateřské a základní školy i gymnázia jsou v pěším dosahu stejně jako zastávka tramvaje a stanice metra linky A. V blízkosti je též poliklinika a nemocnice. Možnosti aktivního odpočinku poskytuje nedaleká Ladronka a Obora Hvězda, tenisové kurty nebo pár minut jízdy vzdálený zimní stadion. K procházkám láká poklidná Břevnovská klášterní zahrada. Pohodlí zdejšího života zvyšují též nákupní možnosti od malých farmářských obchůdků a pekařství po samoobsluhy a supermarkety.

Pro další informace navštivte stránku projektu www.napetrinach7.cz.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29987
  • Adresa
    Na Petřinách, Praha 6, Břevnov
  • Parkování
    Možnost přikoupit garážové parkovací stání
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.