Přehled jednotek

Na Švihance 11

Elegantní rezidence Na Švihance 11 je situována v jedné z nejkrásnějších vinohradských ulic, jen pár kroků od Riegrových sadů a náměstí Jiřího z Poděbrad. Rezidence nabízí celkem 28 bytů o dispozicích 1+kk až 5+kk a plochách 19 až 177 m2.

Rezidence Na Švihance 11 vznikla pečlivou rekonstrukcí půvabného secesního domu z roku 1908. Stojí v místě bývalých vinic na rohu ulice, která je pojmenována po usedlosti Švihanka, jež se počátkem 20. století stala součástí Riegrových sadů. Dnes ulici zdobí upravené secesní domy a široké chodníky lemují sakury, které se každé jaro zbarví do růžových odstínů a v létě vrhají příjemný stín.

Rezidence má zrekonstruovanou fasádu, střechu, prosklený výtah, stoupací i elektrické rozvody a plynovou kotelnu. Při rekonstrukci byl kladen velký důraz na reprezentativní vzhled společných prostor - především honosné vstupní chodby, již osvětlují křišťálové lustry.

Byty:
Vzdušné byty s velkorysým prostorovým uspořádáním jsou plné světla, součástí většiny z nich je balkon a některé mají též prosklené arkýře. Rekonstrukcí vzniknlo šest nových podkrovních bytových jednotek se střešními i klasickými okny. Ty a několik dalších jednotek jsou ve stavu white walls – zbývá tedy podle vlastního výběru dokončit podlahy, koupelny a vybrat dveře. Ostatní byty jsou v původním stavu, a noví majitelé si tak mohou interiér vytvořit přesně podle svých potřeb.

Lokalita:
Vinohrady již od nepaměti patří k nejoblíbenějším pražským čtvrtím a nejpříjemnějším místům k bydlení. Množství sadů a parků, široké ulice se vzrostlými stromy, zdobné secesní fasády a především idylická atmosféra – tím vším Vinohrady připomínají Paříž či Vídeň. V bezprostředním okolí rezidence se nachází několik stylových bister, kaváren a restaurací, již zmíněné Riegrovy sady jsou hned za rohem. Na náměstí Jiřího z Poděbrad, kde se konají vyhlášené farmářské trhy, dojdete za pár minut. Zastávka metra a tramvají na témže náměstí zajišťuje rychlé a přímé spojení do centra.

Pro další informace navštivte webové stránky projektu www.nasvihance11.cz.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    28528
  • Adresa
    Na Švihance, Praha 2, Vinohrady
  • PENB
    G

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.